FunghiClear™ is een antischimmelspray met unieke eigenschappen en bewezen resultaten op gebied van schimmelwering en schimmelremming.

FunghiClear™ werd met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten als actieve stoffen, waaronder Manuka-olie. De spray helpt om de huid in goede conditie te brengen. Het bestrijdt bestaande overlast en voorkomt nieuwe (her-)infectie van voet- en nagelschimmel.

 

Gebruik van FunghiClear™

Voeten en nagels voor toepassing goed drogen. Aangedane huid en/of nagels tweemaal per dag insprayen, bij voorkeur ’s ochtends bij het opstaan en ’s avonds voor het slapengaan. Bij gebruik samen met een medicinale of verzorgende crème: eerst FunghiClear™ gebruiken en laten intrekken, daarna pas de crème aanbrengen. Voor een goed en langdurig resultaat is het belangrijk om deze dagelijkse routine zeker drie maanden vol te houden, tot de symptomen volledig zijn verdwenen of tot het aangetaste deel van de nagel volledig uitgegroeid is. De behandelingsduur is echter persoonsgebonden en het kan soms wel tot een jaar duren voor een blijvend resultaat.

 

Wat is Manuka-olie

Manuka-olie is een natuurlijke essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka boom in Nieuw-Zeeland. De plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree-olie gewonnen wordt. Veel mensen zijn allergisch voor Tea Tree-olie, maar niet voor de Manuka-olie. Van Manuka-olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek toont aan dat de werking van Manuka-olie zeer sterk is en dus heel effectief is als schimmelwerend en schimmelremmend actief ingrediënt. Bijkomend voordeel is dat Manuka-olie een aangename geur heeft. ​Dit extract vormt de basis voor FunghiClear™ en kan heel goed worden ingezet bij de cosmetische en medische voetverzorging zoals bij de behandeling van: voetschimmels, wratten, diabetische voeten, eczeem, etc.

Mycocure 50 ml

€ 23,30

Mycocure 50 ml

€ 23,30

MycoCure van B. Nagel is een voetspray met tea tree olie, voor gezonde voeten en bij de verzorging van kalknagels.

De lotion verfrist, verzacht en kalmeert.  Het flesje MycoCure is voorzien van een handige upside down spray, waardoor de spray heel eenvoudig aan te brengen is. En met dezelfde lotion kunnen ook de schoenen worden verfrist, zonder deze te beschadigen!

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Magnesium Oxide, Silica, Lavendula Hybrida Abrial Herb Oil, Calcium Carbonate, Ocimum Basilicum Oil, Zinc Pyrithione, Polysorbate 80, Limonene, Linalool, Eugenol.

Gebruik

Enige malen sprayen op de gewenste plaats op de voeten. Met MycoCure kunnen ook de schoenen worden verfrist zonder deze te beschadigen. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen voor uitwendig gebruik. Voor gebruik goed schudden. Bij voorkeur koel en donker bewaren.