Aqua Vital

De essentie van een gezonde huid is hydratatie. Door de vochtbalans van de huid te herstellen, klaart de huid onmiddellijk op en wordt zo ontvankelijker voor actieve ingrediënten die op een specifiek huidprobleem werken.

 

Aqua Vital voorziet de huid van diepe hydratatie, verbetert de oxygenatie en stimuleert de huid om gifstoffen effectiever uit te drijven.

 

Hydratatie is belangrijk voor alle huidtypes, van de droge huid die meer vatbaar is voor uitdroging tot de vette huid die hydratatie nodig heeft om de huid te helpen genezen en het evenwicht te herstellen. 

Het hydratatieniveau van de huid begint vanaf de leeftijd van 25 jaar op natuurlijke wijze te verminderen!

Aqua Vital kanaliseert het water vanuit de verste uithoeken van de cel naar de bovenste lagen van de huid voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Aqua Vital bestaat uit 3 verschillende verzorgingen:

 

  • Hydra-detox: stimuleert de natuurlijke ontgiftingsprocessen van de huid en brengt het hydratatieniveau terug op peil
    • een uitgebreide gelaatsverzorging met een combinatie van dieptereiniging, zuurstoftoevoer en diepgaande hydratatie

 

  • Hydra-nutrition: herstelt het hydratatieniveau en vult de natuurlijke lipiden van de huid aan
    • een reinigende en diep voedende gelaatsbehandeling speciaal ontworpen om de huid diep te hydrateren en gezonder te maken. Herstelt de hydrolipidenfilm om de huidbarrière te versterken en de huid er stralend uit te laten zien

 

  • Hydra-thermal vitality: verbetert instant de soepelheid, vitaliteit en zachtheid van het gezicht 
    • een weldadige, vitaliserende behandeling die speciaal ontworpen is om de huid soepel te maken en te laten stralen. Werkt als occlusief masker en stimuleert de microcirculatie om de vale, doffe en vermoeide huid instant op te peppen voor die gezonde gloed