Dermo-Contrôle

Dermo-contrôle is speciaal ontwikkeld om de vette, gemengde en naar puistjes neigende huid te reguleren en een gezond evenwicht te herstellen. Biedt ook een uiterst doeltreffende oplossing voor acne.

 

Ten gevolge van een overproductie van talg kan het gelaat een glimmende uitstraling hebben. Hierdoor kunnen poriën verstoppen, mee-eters en acne ontstaan. Een vette, glimmende huid heeft behoefte aan producten die de talgproductie controleren en reguleren, zonder de huid uit te drogen. De geavanceerde werkstoffen van Dermo-Contrôle voorkomen de vorming van bacteriën om puistjes te elimineren en te voorkomen en bevorderen een snelle huidgenezing.

 

De dieptereinigende behandelingen verfijnen de poriën en verwijderen verstoppingen om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren

 

Tevens kan de vette of naar acne neigende huid ook andere huidproblemen vertonen, zoals gevoeligheid of uitdroging. Voor de problematische acnehuid kan de Dermo-contrôle behandeling aangevuld worden met andere Anesi productlijnen om de beste resultaten te bekomen.

 

Dermo-Contrôle reinigt in de diepte, behandelt en voorkomt glimmende vlekken, brengt de talgproductie terug in balans en verfijnt de huid. Daarnaast word de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, ontstekingen verminderd en wordt de overproductie aan talg vermeden.