Oogverzorging

Wimperkleuring

Bij het kleuren van de wimpers geef je de ogen meer dimensie, ze lijken langer en voller.

Deze behandeling is ideaal voor mensen met lichte wimpers.

De kleuring blijft tot +/- 4 weken, wanneer je het kleuren herhaalt dringt de verf in de

haarschacht en daardoor blijft de kleur langer.

Wenkbrauwkleuring

Bij het kleuren van de wenkbrauwen zorgt u voor meer expressie van het gelaat en komen

de ogen beter uit.

De kleuring blijft tot +/- 4 weken, wanneer je het kleuren herhaald dringt de verf in de haarschacht, daardoor zal de kleur langer houden.

Brow Henna

Henna-wenkbrauwen zijn super populair omdat niet alleen de haren worden geverfd, maar ook de huid. De schaduw zal 4 tot 5 weken op de haren zitten en 5 tot 14 dagen op de huid. De kleuren variëren van licht en asblond tot warm en donkerbruin. 

Wimperpermanent

Fraai gekrulde wimpers voor een mooie en intense oogopslag!!!   

 

Wimperpermanent is een verzorging waarbij de eigen wimpers worden gekruld. De behandeling duurt ongeveer 45 -60 minuten en het resultaat blijft gemiddeld 6 tot 8 weken.

Laat gelijktijdig de wimpers verven voor een nog groter WOW-effect te creëren!!!

Wimperpermanent is voor alle soorten wimpers, zowel de korte als de lange, de haartjes die recht vooruit steken gaan als een waaiertje om het oog liggen. Hierdoor lijkt het alsof je meer wimpers hebt! 

Met wimperpermanent worden de wimpers optisch verlengd, om een open en een sprekende blik te krijgen, het geeft de ogen extra dimensie.

Wimperpermanent is niet schadelijk voor je ogen en je haartjes breken niet van af.

Tip!

Door het aanbrengen van slechts een klein beetje mascara of door kleuring krijg je een fantastisch resultaat. Als je blonde haartjes hebt is het resultaat uiteraard het meest opvallend maar ook mensen met donkere haartjes vinden  de wimperpermanent vaak ideaal omdat ze daardoor een mooiere wimpercurve krijgen en het aanbrengen van mascara aanzienlijk makkelijker wordt.

Bio Satin oogverzorging

Donkere kringen en wallen hebben, net zoals rimpels, een verouderend effect. Deze ontstaan o.a. als het lymfevatenstelsel niet goed werkt, waardoor het vocht en de  afvalstoffen niet goed afgevoerd kunnen worden en zich dus ophopen onder de huid.

De Bio Satin oogverzorging heeft een zeer aangenaam verkoelend effect dat de microcirculatie bevordert. Zwelling en verkleuring verminderen, wat een instant verjongend en oppeppend effect op de oogcontouren heeft.

Het Bio Satin alginaatmasker op basis van veilige en plantaardige ingrediënten werd speciaal ontwikkeld om de delicate oogcontouren te verzorgen en in alle zachtheid wallen en kringen effectief aan te pakken.