Dermo Peel

Een juiste peeling, afgestemd op de noden van de huid, verwijdert dode huidcellen waardoor de huid er terug frisser uitziet en zachter aanvoelt. Het verbetert en egaliseert de huidtextuur, stimuleert de celvernieuwing en huidproblemen zoals acne, mee-eters, hyperpigmentatie en fijne lijntjes worden doeltreffend behandeld. Tevens wordt ook de opname en effectiviteit van andere producten zoals moisturizers en serums verbetert.

Een goed uitgevoerde peeling doet zoveel meer dan alleen dode huidcellen verwijderen en de huid zachter maken. Het is een essentiële stap in behandelingen gericht op het verbeteren van de huidtextuur en het aanpakken van specifieke problemen zoals acne, mee-eters, hyperpigmentatie en fijne lijntjes

Dermo Peel is een lijn met 3 peelings met ieder hun eigen peeling sterkte, formulering en huidproblematiek.

Dermo Peel Expert sterkte 1

Dode huidcellen vormen een barrière op onze huid. Deze verhinderen celvernieuwing en de opname van andere verzorgingsproducten. Dermo Peel Expert combineert een enzymatische fruitzuurpeeling met een krachtige mechanische peeling die tot 10 keer meer dode huidcellen verwijdert dan een normale peeling. Bovendien bevat deze behandeling regenererende bestanddelen die de celvernieuwing stimuleren.

 

De originele Dermo Peel-formule met zeeplankton, microkristallen en ananasstengel. Een effectieve plantaardige peeling van medium intensiteit, reinigt de huid in de diepte, respecteert de huidbarrière en bevordert een gezond huidherstel. Voor een instant zichtbaar stralende en gladdere teint. Geschikt voor alle leeftijden en voor ieder huidtype.

Deze plantaardige peeling bevat geen zuren, heeft een microdermabrasie effect en een PH-waarde van 5,7-7.

Wordt aangewezen voor een dikkere huid met onzuiverheden, hyperpigmentatie, diepe rimpels, oneven textuur en als voorbereiding op iedere verzorging.

Dermo Peel Corrector sterkte 2

Een intensievere peeling met fytoplankton, plantaardige bestanddelen en waterstofperoxide  voor de acnegevoelige huid. De krachtige formule ontdoet de huid van onzuiverheden en vernieuwt ze, terwijl salicylzuur puistjes voorkomt en een snel herstel van de huid bevordert.

 

De Dermo Peel Corrector is een dieptereiniging voor de vette, glimmende huid. Ze reinigt in de diepte, behandelt en voorkomt glimmende vlekken, brengt de talgproductie in balans en verfijnt de huid. Daarnaast wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, ontstekingen vermindert en de overproductie van talg vermeden. De peeling voorkomt littekenvorming en regenereert bestaande littekens om het genezingsproces van de huid te versnellen.

 

De peeling heeft een microdermabrasie-effect dat gecombineerd wordt met de desinfecterende werking van waterstofperoxide en heeft een PH-waarde van 5.

Dermo Peel Renewal sterkte 3

Diepe huidpeeling met fytoplankton, alfa- en betahydroxyzuren om huidveroudering, diepe rimpels, zonneschade en hyperpigmentatie tegen te gaan. De formulering is speciaal samengesteld om de huid te vernieuwen, de huidtextuur te verfijnen en de celregeneratie te stimuleren

 

De toevoeging van krachtige zuren zorgt voor een effectieve peeling zonder dat mechanische exfoliëring noodzakelijk is.

 

Speciaal aangewezen voor de dunner wordende huid, ouder wordende huid of een huid die door de zon beschadigd is waardoor de huid kwetsbaarder is.

De huid wordt vernieuwd, de huidtextuur verfijnt en de celregeneratie wordt gestimuleerd voor een stralende, zichtbaar jongere huid.

Deze peeling bevat zuren en combineert een microdermabrasie werking met de werking van een chemische peeling. De PH-waarde is 3-3,5.