Harmony

Een huid waarvan het kwetsbare evenwicht door interne en externe factoren is verstoord, zal gevoelig en geïrriteerd aanvoelen. Stress, vermoeidheid, milieuverontreiniging, koude en wind zijn slechts enkele oorzaken.

 

Een huid die gevoelig geworden is als gevolg van de levensstijl of die af en toe een opflakkering heeft, kampt steeds met een onderliggende ontsteking en een verstoord microbioom.

 

Een huid met een verzwakte huidbarrière is niet meer in staat om zich te verdedigen tegen invloeden van buitenaf.

 

Een gebalanceerd microbioom is cruciaal voor een gezond huidherstel en om het afweersysteem van de huid te versterken, vooral omdat ontstekingen één van de belangrijkste oorzaken zijn van vroegtijdige  huidveroudering. Ons huidmicrobioom verwijst naar de triljoenen microscopisch kleine organismen, meestal bacteriën, die op en in de verschillende huidlagen leven. 

 

 

Harmony is ontwikkeld voor de uit balans zijnde, fragiele en reactieve huid. De formules met hoge tolerantie verbeteren de huidafweer door het microbioom te versterken en te voeden, om ontstekingen te verminderen en de balans en uitstraling te herstellen. Pre- en postbiotische ingrediënten garanderen een gezond evenwicht voor een veerkrachtige, stralende huid.

 

Harmony is een behandeling die rust brengt, terwijl de huid zachtjes gereinigd wordt en de uitstraling vernieuwt. De actieve bestanddelen, waarvan bewezen is dat ze een verzachtend en versterkend effect hebben op de huid, herstellen een gezonde, evenwichtige teint. De huid is beter gehydrateerd, soepeler en straalt. Verzacht en vermindert ontstekingen. Versterkt de natuurlijke afweer van de huid. Herstelt en bevordert genezing.

 

Kortom: brengt een reactieve huid weer in harmonie, geeft de huid de noodzakelijke rust en herwint het comfort en de zachtheid.