Cellular 3

Alle huidtypes verliezen na verloop van tijd aan stevigheid en vitaliteit. Hoe onze huid veroudert, varieert sterk omdat er verschillende factoren zijn die daar voor zorgen. Huidveroudering begint eerst van binnenuit, voordat de zichtbare veranderingen aan de oppervlakte van de huid te zien zijn. 

 

Het energiemetabolisme van de huid en het vermogen om te vernieuwen vertragen, de ondersteunende proteïnen zoals elastine en collageen worden niet meer in dezelfde mate aangemaakt als bij een jonge huid.

 

Om huidveroudering effectief tegen te gaan, moeten de oorzaken ervan aangepakt worden.

Er zijn 3 factoren die de grootste invloed hebben op vroegtijdige veroudering:

  • oxidatieve stress: ontstaat door o.a. roken, overmatig alcoholgebruik, stress en blootstelling aan de zon en luchtvervuiling waardoor er vrije radicalen vrijkomen die de gezonde weefsels en cellen van binnenuit beschadigen.
  • DNA-schade: ontstaat o.a. ten gevolge van oxidatieve stress (vrije radicalen) en progerine. Progerine is een giftig eiwit dat het verouderingsproces versnelt.
  • Huidglycatie: bij het verbruiken van suiker binden suikermoleculen zich aan de eiwitmoleculen waardoor er schadelijke afvalstoffen vrijkomen in het lichaam die de collageen- en elastineproteïnen onherstelbaar beschadigen. Zo verliest de huid haar veerkracht en elasticiteit.

Cellular 3 is de ultieme anti-age verzorging die gebaseerd is op de 3 bewezen oorzaken van huidveroudering. Onmiddellijk en langdurig zichtbaar resultaat vanaf de eerste verzorging.

 

Cellular 3 vermindert rimpels en ontspant expressielijntjes, lift en verstevigt zichtbaar voor strakke gelaatscontouren en zorgt dat de huid weer straalt en glad is.

 

Dankzij een complex van 3 epidermale groeifactoren, Progerine tm en moutextract tackelt deze verzorging de 3 oorzaken voor een verbluffend resultaat op lange termijn. Daarnaast zorgen actieve ingrediënten zoals champagnebladextract en alfhydroxyzuren voor een instant resultaat.